Paparan

SPONSORED

Friday, May 22, 2015

Drama Bersiri 'Dia Isteri Luar Biasa' Di TV3 menggantikan drama 'Hati Perempuan'

TV3 terus menghiburkan penonton setianya melalui slot drama bersiri jam 7 petang dari Isnin - Khamis. Drama bersiri Dia..Isteri Luar Biasa menggantikan drama Hati Perempuan. 


Drama ini menampilkan pelakon-pelakon popular seperti Shukri Yahaya, Fathia Latiff dan Keith Foo. Fathia Latiff dan Keith Foo pernah bergandingan sekali dalam drama Arianna Rose, dimana Keith Foo jadi hero, Fathia jadi heroin. Tetapi dalam drama Dia Isteri Luar Biasa ini Keith Foo memegang watak sebagai lelaki lembut wakakaka... Dalam drama Melayu zaman 2010 ni, kalau tiada watak lelaki lembut memang tak sah kan. 

Keith Foo memegang watak lelaki lembut!! Keith Foo yang sado memeang watak lelaki lembut dan jika beliau mampu bawakan watak nya dengan baik..maka makin popular lah Keith Foo ini. Fathia Latiff sering menjadi watak utama dan heroin dalam drama-drama melayu. Wah, murah rezeki dia kan..

Arianna Rose
Drama ini mampu membuatkan saya berminat untuk mengikutinya walaupun baru ditayangkan beberapa episod, jika dibandingkan dengan drama-drama sebelum ini. Entah mengapa. Adakah anda juga berasa seperti saya? Mungkin disebabkan Keith Foo memegang watak lelaki lembut, pelakon-pelakon nya yang top dan elemen-elemen kekeluargaan seperti keganasan rumahtangga dan sayangkan anak.

Dalam drama ini, Fathia memegang watak sebagai Dewi. Bagi Dewi dia mampu hidup tanpa cinta dari seorang lelaki, tetapi apabila Dewi perlu menjaga anak sahabat baiknya, Eda (Nonny Nadhirah) yang bernama Nina, terdetik di hati Dewi untuk memiliki zuriat sendiri dengan apa cara sekali pun.
Kerana tidak mahu berkahwin, Dewi cuba untuk mendapatkan perkhidmatan kaedah IVF dan GTF dari klinik pakar perbidanan namun ditolak kerana menyalahi undang-undang dan juga agama. Lalu tercetus satu idea apabila Dewi meminta pertolongan daripada sahabat baiknya, Cik Kem atau Kamrul (Keith Foo) untuk mencari calon suami sementaranya.

Sebenarnya, Dewi bukannya nak sangat nak kahwin..tetapi terpaksa demi mendapatkan zuriat seperti amanat ibunya supaya ada pewaris perniagaan. Keith Foo (Kamarul), pembantu Dewi juga meminati Dewi walaupun dia lelaki lembut. Kita tengok je nanti bagaimanakah kesudahannya.  

No comments:

Post a Comment

SPONSORED